01/ 2350 100 01/ 2322 344 pisarnica@dzz-istok.hr Švarcova 20, 10000 Zagreb

Radno vrijeme i kontakti

Savjetovalište za demencije
Adresa: Ivanićgradska 38
Radno vrijeme: utorkom od 15 do 19 sati
Telefon: 01 2305 690
e-mail: demencija@dzz-istok.hr

U Domu zdravlja Zagreb-Istok na lokaciji Ivanićgradska 38 otvoreno je Savjetovalište za demencije kao nadstandardna usluga kojom se osigurava poboljšanje kvalitete života oboljelih od demencija i njihovih obitelji. Savjetovalište je otvorio gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević u pratnji zamjenika Danijele Dolenec i Luke Korlaeta.

Savjetovalište će raditi jednom tjedno, a dostupno je svim građanima Zagreba, bez uputnice, uz prethodnu najavu. Usluga je besplatna

Cilj Savjetovališta za demencije i ovog projekta je omogućiti bolju, integriranu skrb oboljelima od demencija i njihovim obiteljima, zajedničkom suradnjom liječnika obiteljske medicine, dr. Sanja Klajić-Grotić i specijaliste neurologa, Jasna Badžak, neurolog KB Dubrava.

Provoditelj programa je Dom zdravlja Zagreb-Istok, a partner Grad Zagreb, odnosno Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom.

Dom zdravlja Zagreb-Istok iskazuje zahvalnost Gradu Zagrebu i Gradskom uredu za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom na podršci prilikom planiranja i provođenja programa Savjetovališta za demencije.